Благодарско ще пшробвам какво ще стане ако няма ефект ще търся нови че не се трае.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Скърцащи спирачки
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от sischo0 Покажи съобщениеа възможно ли е да скърцат защото още не е улегнала накладката ? чистак-бърсак са и двете ! не съм на ясно за това пуснах тази тема.Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank
Comment
-
Някои накладки са по-меки от др.
Доста често по-евтините поскърцват и дори свирят,но по-трудно се износват.
По-меките са доста по-добри като качество и спирачен контрол,но се хабят по-бързо
Comment
-
Първоначално публикувано от bi40 Покажи съобщениеМоите са от скъпите червено феродо и при малка скорост и леко натискане свират156 1,8 ТS 99
Nissan Murano 2005
Comment
-
Моят проблем е като на колегата bi40 ,свирят само когато спирам от малка скорост или ги натискам леко едва едва, при голяма скорост и по интензивно натискане нямам никакъв проблем ,ще ме яд ако си купя нови и пак така започнат да свирят,дори и да са от гореизброените марки никой не ми дава гаранция.АР 156 1.8 ТС 2000г
Comment
-
Първоначално публикувано от sischo0 Покажи съобщениеа възможно ли е да скърцат защото още не е улегнала накладката ? чистак-бърсак са и двете ! не съм на ясно за това пуснах тази тема.Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
sprint tropheo
155/1.8
156/2.0 Selespeed
Comment
Comment